Jouw Geliefde Versieren op Basis van Horoscoop

Er is een reden dat verleiding vaak wordt aangeduid als een kunst. Verleiding is meer dan flirten; het is oogcontact en aanraking, en gaat over het overtuigen van iemand om iets te doen wat ze eerder misschien niet geneigd waren te doen.
Als je geen natuurlijke verleider bent, heb je misschien alle hulp nodig die je kunt krijgen als er iemand is die je in de gaten houdt. Waarom zouden de sterren je niet helpen met je verleiding met aanwijzingen over hoe je een bepaald dierenriemteken kunt verleiden?

Ram (21 maart – 19 april): Als u een Ram verleidt, moet u het niet opgeven.


Rammen zijn intens seksueel, en zijn praktisch onverzadigbaar. Zij zullen willen dat je moedig bent en de eerste stap zet. Wees niet voorzichtig, pak ze en kus ze hartstochtelijk. En vertel ze tot in detail hoe ongelooflijk heet en onweerstaanbaar ze zijn en voel je vrij om ze tegen te spreken. Ze vinden een verbaal debat ongelooflijk opwindend.

 

Stier (20 april – 20 mei): Doe het rustig aan.


De meeste Stieren zijn niet zo’n groot fan van onenightstands, ze willen genieten van het hele proces de verbintenis met de ander. Stieren hebben een diepe waardering voor schoonheid en houden van de fijnere dingen in het leven, dus geef ze cadeautjes die mooi en duur zijn. Als je eindelijk een Stier in de stemming voor intimiteit hebt gebracht, zorg ervoor dat je genoeg energie hebt, want elke seksuele ontmoeting is een marathon, en ze hebben geen rem.

 

Tweelingen (21 mei – 20 juni): Laat zien hoeveel kennis je hebt als je een Tweelingen verleidt.


Tweelingen houden ervan kennis te verwerven en worden aangetrokken door andermans intellect, dus hoe meer je weet over een onderwerp, voel je vrij om het uitgebreid te bespreken. Tweelingen houden ook van avontuur en creativiteit, en zijn erg seksueel. Je kunt verlegen zijn om te doen aan sexting of telefoonseks te hebben, maar uw Tweeling zal er waarschijnlijk dol op zijn. Hoe meer avontuurlijk en creatief je bent, hoe beter.

 

Kreeft (21 juni – 22 juli): Wanneer u een Kreeft verleidt, doe het dan op de middelbare school.


Kreeften zijn zeer voorzichtig en springen met niemand in bed. Als je een Kreeft wilt, moet je ze uit hun schulp lokken met verwennerij en verzorging. Maak diner bij u thuis met romantische verlichting en speel zachte muziek op de achtergrond. Je zult de tijd moeten nemen om ze te leren kennen met intieme gesprekken, kleine aanrakingen en lichte zoentjes als je verder wilt komen in de relatie.

 

Leeuw (23 juli – 22 augustus): Als je een Leeuw verleidt, aai dan hun ego.


De eerste regel om een Leeuw te verleiden is om niets halfslachtigs te doen, want het zal ze beledigen en ze zullen niets met je te maken willen hebben. Luister naar hen, en zorg ervoor dat ze kunnen vertellen waar ze goed in zijn. Des te meer je met inspanning naar ze luistert, des te meer ze het zullen waarderen. Het voordeel is dat alles wat een Leeuw krijgt, ze geven het terug. Leeuwen vindt monogamie uitdagend, dus geniet van de tijd dat je bij ze bent, want misschien krijg je het niet meer.

 

Maagd (23 augustus – 22 september): Als u een Maagd verleidt, houd hem dan schoon.


Maagden genieten niet van een grote puinhoop, en dat geldt ook voor jou, dus zorg ervoor dat je fris uit de douche komt, en later in nette schone kleding op komt dagen. Als je problemen hebt om het met een Maagd op gang te brengen, vraag ze dan om iets voor je te doen of om je te helpen. Maagden helpen graag. Maagden hebben de reputatie een beetje ‘vlak’ te zijn, maar het is niet zo dat ze niet van seks houden – ze willen het gewoon perfect doen.

 

Weegschaal (23 september – 22 oktober): Wees verfijnd bij het verleiden van een Libra.


Libra’s houden van balans, dus als je te sterk bent, jaag je ze weg; als je niet sterk genoeg bent, gaan ze ervan uit dat je niet geïnteresseerd bent. Weegschalen willen een minnaar die weet wat hij doet, maar geen complete player is. Hoewel een Weegschaal een rustig en vredig exterieur kan hebben, kunnen ze onzeker zijn, dus laat ze weten hoe spectaculair ze zijn.

 

Schorpioen (23 oktober – 21 november): Bereid je voor op wildernis als je een Schorpioen verleidt.


Scorpios zijn gepassioneerd, intens, en willen altijd naar de top. Je denkt misschien dat jij degene bent die verleidt, maar wees niet verbaasd als uw Schorpioen het overneemt. Ze zijn zo dominant dat het overweldigend kan zijn. Een avond met een Schorpioen is echter een nacht die je nooit zult vergeten.

 

Boogschutter (22 – 21 november): Wees grappig als u een Boogschutter verleidt.


Boogschutters worden gemakkelijk verleid met humor. Nodig ze uit voor je komedie- of improvisatieshow, wees geestig, of maak gewoon een paar grappen (op het juiste moment). Beweeg niet te snel, anders wordt de Boogschutter afgeschrikt. Ze houden van het buitenleven, dus een romantische kampeerreis kan precies zijn wat je nodig hebt om het fantastisch te maken.

 

Steenbok (22 – januari 19 december): Als u een Steenbok verleidt, houd ze dan nieuwsgierig op zoek naar meer.


Steenbokken houden van structuur maar soms ook erg van chaos. Ze houden er ook van als de spanning na elke afspraak steeds iets meer stijgt. Begin bijvoorbeeld met een klein kusje bij het afscheid, en dan de volgende keer masseer hun spanning van de dag weg, zoals hun nek, rug en schouders. Na een campagne van kleine verleidingen, zal je Steenbok wanhopig zijn om dingen naar een hoger niveau te tillen.

 

Waterman (20 januari – 18 februari): Wees onconventioneel wanneer u een waterman verleidt.


Met een Waterman moet je eerst de geest en dan het lichaam inschakelen. De trucs die meestal op iedereen werken zullen zeker falen met een Waterman. Ze hebben dingen nodig om fris, spontaan en slim te zijn. Loslaten betekent niet dat je geen plan van aanpak moet hebben. Watermannen zijn uniek en bijzonder, dus uw strategie zou dat ook moeten zijn.

 

Vissen (19 februari – 20 maart): Bij het verleiden van een Vissen, focus op romantiek.


Het enige ding dat een Vis aanbidt en boven alles zet is liefde. Ze leven om te behagen en zullen uitzoeken wat je wilt nog voordat je weet wat je zelf wilt. Vissen kunnen volledig onzelfzuchtig zijn en zijn meestal een zeer toegewijde minnaar en vriend, dus het kan even duren om u toe te staan om iets te doen voor hen. Vissen hebben een onbegrensde verbeelding, en als ze die creativiteit richten op intimiteit, kan de ervaring adembenemend zijn.