Informatie over het deelnemen 

De kosten voor het deelnemen aan een beurs zijn 40,- euro (excl. btw) per tafel inclusief stoelen (120cm x 90cm). Voor elke tafel die u meer wilt reserveren vragen wij 20,- euro. Dat betekent dus dat 2 tafels 60,- euro (excl. btw) zijn, en 3 tafels 80,- euro (excl. btw), etc. Let op: deze regeling is toepasselijk voor één deelnemer.

Wilt u zelf deelnemen aan één van onze beurzen? Vul dan het onderstaande formulier in. Geef ook even aan in het onderstaande formulier of u interesse heeft in het geven van een lezing. Over de tijd van de lezing wordt via de mail verder gecommuniceerd.

Doordat wij pas geleden zijn begonnen met het geven van beurzen, bieden wij nog niet standaard een stand met elektriciteit en schermen aan om uw materiaal mee op te hangen. Excuses hiervoor. 

Wij reageren altijd binnen twee werkdagen nadat u de e-mail verstuurd hebt. Wij zijn erg blij met uw deelname aan één van onze evenementen! 


Wij zijn verplicht deelnemers en standhouders te vragen om een coronabewijs (vaccinatiebewijs, negatieve testuitslag of herstelbewijs) bij aanvang van de beurs. Voor meer informatie, ga naar Coronabewijs regelen | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief via mail

Abonneer je nu gratis en blijf op de hoogte van updates en nieuwtjes.

Ik bevestig deze gegevens door te geven aan MailChimp (meer informatie)

Je e-mail wordt nooit voor andere doeleinden gebruikt. Je kunt je uitschrijven wanneer je wilt.

Inschrijven als standhouder

*Let op! Het invullen van het inschrijfformulier is geldig voor één persoon. U kunt dus niet meerdere tafels huren voor andere personen. Zij moeten zélf het formulier invullen. Dus één persoon per tafel. Koppels, vrienden, echtparen en zakelijke partners betalen dus per persoon, en iedere persoon vult het inschrijfformulier voor zichzelf in.

Bovendien maakt Het Spirituele Wonder deel uit van Veriza Vastgoed. Vandaar dat er als ontvanger van de betaling verwezen wordt naar Veriza Vastgoed.Subtotal
VAT
Total


Om naar de algemene voorwaarden te gaan klik hier