Over ons

Het Spirituele Wonder organiseert sinds augustus 2018 spirituele beurzen. Wij zijn begonnen met het organiseren van spirituele evenementen door onze liefde voor spiritualiteit en passie om mensen samen te brengen. Daarnaast willen wij lotgenoten een plek bieden om samen te komen en krachten te bundelen. Niet alleen spiritueel vaardige mensen zijn welkom op onze beurs, integendeel, ook mensen van andere achtergronden met weinig of zelfs geen kennis van spiritualiteit ontvangen wij met open armen. Spiritualiteit wordt in het hedendaagse en vluchtige leven vaak beschouwd als een secundaire waarde. Doordat materiële doelen op de voorgrond geplaatst worden staan spiritualiteit, geduld en reflectie vaak op de achtergrond. Hier willen wij graag verandering in brengen. Wij verkondigen spiritualiteit dan ook als één van de meest belangrijke waarden in het leven. Door onze spirituele evenementen brengen wij mensen samen en willen gezamenlijk een eenheid vormen. Daarom proberen wij op onze spirituele beurzen een relaxte sfeer te garanderen. Zodat iedereen zich open kan stellen, zijn kwetsbaarheden kan laten zien en geaccepteerd wordt door de rest van de groep. Je zult je dus snel welkom en thuis voelen.

Op onze beurs vindt je mediums, paragnosten, life-coaches, masseurs, HSP’ers en andere spiritueel vaardigen, die je kunnen helpen met de blokkades in het leven die je ervan weerhouden volop je leven te leven. Deze mensen helpen je graag met je levensvragen. Daarnaast kun je deelnemen aan de lezingen die de hele middag gegeven zullen worden. 

Praktische informatie

Entree: 5 euro
Kinderen onder 4 jaar: gratis

Wij staan op verschillende locaties in Nederland, maar zijn met name actief in Noord-Brabant.

Veelgestelde vragen

Is er op de beurs een horecavoorziening?

Ja. Bij iedere beurs kunt u een horecavoorziening verwachten.

Hoe duur zijn consulten op de beurs?

Onze standhouders bepalen zelf het tarief voor een consult. Sommige van hen geven gratis consulten, maar velen van hen vragen om een vergoeding. Deze vergoeding ligt dan meestal tussen de €5 en €25.

Waar kan ik terecht voor gevonden voorwerpen?

Gevonden voorwerpen kunt u vinden aan de kassa op de beurs.

Is er een garderobe op de beurs?

Dat ligt van de locatie af. In sommige van onze locaties zijn wel garderobes en in andere niet. Dit is helaas verschillend. U zult dit moeten navragen op de beurs zelf.

Wat kan ik verwachten op de beurzen van Het Spirituele Wonder?

Op de beurs kunt u verschillende spiritueel onderlegden vinden; zoals tarotisten, mediums, paragnosten, healers, coaches en reiki-masters. U kunt bij hen een consult nemen. Daarnaast kunt u bij één van onze lezingen plaatsnemen. Deze worden (ongeveer) ieder halfuur gegeven door een andere spreker. Verwacht verder vooral een bijzondere ervaring die je lang bijblijft en een prettige sfeer.

Is de beurs geschikt voor kinderen?

Kinderen zijn welkom op de beurs. Kinderen moeten echter wel begeleid worden door een ouder/verzorger.

Zijn de beurzen toegankelijk voor mindervaliden?

Ja. Alle zalen zijn toegankelijk voor rolstoelen en op elke locatie waar wij spirituele beurzen geven zijn mindervalidentoiletten aanwezig.

Hoe blijf ik op de hoogte van winacties?

Op onze Facebookpagina kunt u altijd terecht voor de nieuwste updates en winacties. U kunt zoal vrijkaarten als korting(en) winnen.

Mag ik mijn huisdier meenemen naar de beurs?

Nee. Het is niet toegestaan (huis)dieren mee te nemen. We doen dit om overlast te voorkomen. Begeleide honden zijn van harte welkom. 

Is er genoeg parkeergelegenheid bij de beurzen?

Ja. U kunt parkeren voor de deur van het gebouw en het is gratis.